Timmerbedrijf nabij Leiden

Timmerbedrijf LeidenLaat uw timmerwerkzaamheden uitvoeren door Winters, het Aannemers- en Timmerbedrijf nabij Leiden. U vindt ons in Katwijk, op een kwartiertje rijden van Leiden. Wij hebben veel ervaring met de bouw en/of onderhoud aan onder andere houten vloeren, wanden, kozijnen, deuren, ramen en dakconstructies. We stellen ons graag aan u voor!

Over Timmer- en Aannemersbedrijf Winters

Wij zijn Aannemers- en Timmerbedrijf Winters. Inmiddels bestaan we 46 jaar en is André Winters sinds 20 jaar de huidige eigenaar. André is een regelaar in hart en nieren en weet voor iedere klus de juiste vakman te vinden, waaronder ook voor uw timmerwerkzaamheden!

Over wat wij kunnen en doen

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en onderhoud. We voeren zowel groot als klein timmerwerk uit. Wij regelen en coördineren de klus van het begin tot het einde, zodat u zorgeloos uit kunt kijken naar het eindresultaat.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij ons. We werken met ervaren vakmensen en bedrijven zoals elektriciens, loodgieters, stukadoors, metselaars en schilders. Bij iedere opdracht zoeken we de juiste vakmensen, professionals die weten wat ze doen tegen een goede prijs.

Een aannemer neemt u veel taken uit handen. Wij zorgen er onder andere voor dat:

  • De prijsopgaven verstrekt worden;
  • De juiste vakmensen geregeld en aangestuurd worden;
  • Alles volgens planning verloopt.

Over hoe u contact met ons op kunt nemen

Wilt u meer informatie over ons timmerbedrijf nabij Leiden? We denken graag met u mee naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen per email en telefoon, deze gegevens kunt u vinden op onze website. We hopen snel iets van u te horen!