Timmerbedrijf uit Katwijk

Timmerbedrijf KatwijkVoor goede timmerwerkzaamheden kunt u terecht bij Winters, het Aannemers- en Timmerbedrijf in Katwijk. Wij hebben veel ervaring met de bouw en/of onderhoud aan onder andere houten vloeren, wanden, kozijnen, deuren, ramen en dakconstructies. We stellen ons graag aan u voor!

Wie wij zijn

Wij zijn Timmer- en Aannemersbedrijf Winters. Winters bestaat inmiddels 46 jaar en is 20 jaar geleden overgenomen door de huidige eigenaar: André Winters. André is een regelaar in hart en nieren en weet voor iedere klus de juiste vakman te vinden, waaronder ook voor uw timmerwerkzaamheden!

Wat wij kunnen

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en onderhoud. We voeren zowel groot als klein timmerwerk uit. Wij regelen en coördineren de klus van het begin tot het einde, zodat u zorgeloos uit kunt kijken naar het eindresultaat.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Winters. We werken met ervaren vakmensen en bedrijven zoals elektriciens, loodgieters, stukadoors, metselaars en schilders. Bij iedere opdracht zoeken we de juiste vakmensen, professionals die weten wat ze doen tegen een goede prijs.

Een aannemer neemt u veel taken uit handen. Zo kunt u uitkijken naar het eindresultaat. Wij zorgen er onder andere voor dat:

  • De prijsopgaven verstrekt worden;
  • De juiste vakmensen geregeld en aangestuurd worden;
  • Alles volgens planning verloopt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over ons timmerbedrijf in Katwijk? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen per email en telefoon, deze gegevens kunt u vinden op onze website. We hopen snel iets van u te horen!