Klusbedrijf nabij Leiden

Wilt u iets (ver)bouwen, renoveren of restaureren? Wij zijn een klusbedrijf nabij Leiden die u hierbij graag ondersteunt. U kunt ons vinden in Katwijk. Met ruim 40 jaar werkervaring in de aannemerij, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat straks.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Timmers- en Aannemersbedrijf Winters bestaat inmiddels al ruim 46 jaar. De huidige eigenaar André Winters nam het bedrijf 20 jaar geleden over en is zijn focus meer gaan leggen op de aannemerij. Inmiddels hebben we ruime ervaring met het coördineren van verschillende klusprojecten. Ons netwerk bestaat uit ervaren vakmensen. Professionals die weten wat ze doen. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met:

  • elektriciens
  • loodgieters
  • stukadoors
  • metselaars
  • schilders

Wij zorgen voor de perfecte match tussen uw klus en de vakmensen uit ons netwerk. Daarnaast nemen wij u nog meer werk uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat de prijsopgaven verstrekt worden, dat de uitvoerders aangestuurd worden en dat alles op rolletjes verloopt. Maakt u zich geen zorgen!

Grote en kleine klussen

Grote, kleine of complexe klussen. Het maakt niet uit, wij gaan het graag aan. Zo hebben we onlangs als klusbedrijf nabij Leiden twee grote, complexe projecten afgerond. Maar dragen we ook zorg voor kleinere klussen in en rond het huis, zoals schoorsteen reparatie, planken ophangen, en elektra- en loodgieters werkzamheeden.

Maak vrijblijvend kennis met ons

We komen graag met u in contact om te onderzoeken wat uw wensen zijn en of we iets voor u kunnen betekenen. Uiteraard is dit contact vrijblijvend en kosteloos. Op de contactpagina op onze website vindt u onze contactgegevens. We hopen snel iets van u te horen!

Laat uw klussen niet langer liggen, en contact uw Klusmanager