Klusbedrijf uit Katwijk

Gaat u het klussen zelf aan? Of wilt u het liever uitbesteden? Wij zijn een klusbedrijf uit Katwijk die u de zorg uit handen neemt. Met ruim 40 jaar werkervaring in de aannemerij, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat straks.

We nemen de zorg uit handen

Timmer- en Aannemersbedrijf Winters werd 46 jaar geleden opgericht. De laatste tijd richten we ons steeds meer op de aannemerij en hebben we hier inmiddels veel ervaring mee. Ons netwerk bestaat uit ervaren vakmensen. Professionals die weten wat ze doen. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met:

  • elektriciens
  • loodgieters
  • stukadoors
  • metselaars
  • schilders

Wij weten welke mensen het meest geschikt en betrouwbaar zijn voor uw klus. Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen gekoppeld worden aan uw klus. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de prijsopgaven verstrekt worden, de juiste vakmensen geregeld en aangestuurd worden en dat alles op rolletjes verloopt. U hebt geen zorgen!

Wat wij opleveren

Grote, kleine of complexe klussen. Het maakt niet uit, wij gaan het aan. Zo hebben we onlangs als klusbedrijf in Katwijk twee grote, complexe projecten afgerond. Maar dragen we ook zorg voor kleinere klussen in en rond het huis, zoals schoorsteen reparatie, planken ophangen, en elektra- en loodgieters werkzamheeden.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. Uiteraard geheel vrijblijvend, en kosteloos. Op de contactpagina op onze website vindt u onze contactgegevens. We hopen snel iets van u te horen.

Laat uw klussen niet langer liggen, en contact uw Klusmanager