Bouwbedrijf nabij Leiden

Bouwbedrijf LeidenOp uw to-do lijstje staat een klus en bent op zoek naar een goed bouwbedrijf nabij Leiden? In Katwijk, op een kwartiertje rijden van Leiden vandaan vindt u Timmers- en Aannemersbedrijf Winters. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van tal van verschillende klussen en nemen u graag de zorg uit handen.

Dit zijn wij

Timmers- en Aannemersbedrijf Winters bestaat al ruim 46 jaar. De huidige eigenaar André Winters nam het bedrijf 20 jaar geleden over en is zijn focus meer gaan leggen op de aannemerij. Inmiddels hebben we ruime ervaring met het coördineren van verschillende klussen en werken we met een groot netwerk van professionals. Deze professionals zijn gedreven en laten u verheugen op het eindresultaat.
Een aannemer coördineert een klusproject vanaf het begin tot het eind. We geven u graag een idee wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Wij zorgen ervoor dat de prijsopgaven verstrekt worden.
  • Wij regelen de juiste vakmensen en sturen deze aan.
  • Wij houden de planning in de gaten en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Dit kunnen wij

Inmiddels hebben wij als bouwbedrijf nabij Leiden een ruime expertise opgebouwd. We bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren en renoveren. Onlangs hebben we in Katwijk twee grote, complexe projecten afgerond. Maar ook kleinere klussen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van dakkapellen nemen wij graag aan.

Gaan wij voor u aan de slag?

We zijn benieuwd naar u en uw klus dromen. We denken graag met u mee, uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons telefonisch bereiken of een mailtje sturen. Onze contactgegevens vindt u op onze website. We hopen snel iets van u te horen!