Bouwbedrijf uit Katwijk

Bouwbedrijf KatwijkTimmers- en Aannemersbedrijf Winters is een bouwbedrijf in Katwijk dat gespecialiseerd is in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. Een klus vergt veel voorbereiding en energie. Wij nemen deze zorg uit handen en u kunt met een gerust hart uitkijken naar het eindresultaat.

Timmers- en Aannemersbedrijf Winters

Timmers- en Aannemersbedrijf Winters is een bouwbedrijf in Katwijk dat 46 jaar geleden werd opgericht. Het bedrijf is 20 jaar geleden overgenomen door de huidige eigenaar André Winters. We hebben ruime ervaring met de aannemerij. We werken met een netwerk van goede vakmensen die weten wat ze doen. Wij matchen de juiste mensen met uw klus, zodat uw klus goed wordt uitgevoerd, op een manier die u het meest zint en tegen een gunstige prijs.

Wij nemen u veel taken uit handen. Om u een idee te geven:

  • Wij zorgen ervoor dat de prijsopgaven verstrekt worden.
  • Wij regelen de juiste vakmensen en sturen deze aan.
  • Wij houden de planning in de gaten en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Ruime expertise

We hebben een ruime expertise opgebouwd. Wij bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren en renoveren. Onlangs hebben we in Katwijk twee grote, complexe projecten afgerond. Maar ook kleinere klussen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van dakkapellen voeren wij graag uit.

We maken graag kennis met u

Bent u op zoek naar een goed bouwbedrijf in Katwijk? Wij maken graag kennis met u en denken met u mee. U kunt ons bereiken per telefoon en per mail. Onze contactgegevens zijn te vinden op de website.