Aannemer nabij Leiden

Aannemer LeidenU zoekt een betrouwbare aannemer nabij Leiden? Wij zijn Timmer- en Aannemersbedrijf Winters en nemen u graag de zorg rondom een klus uit handen. U kunt ons vinden in Katwijk, op een kwartiertje afstand van Leiden.

Ervaren vakmensen

Timmers- en Aannemersbedrijf Winters bestaat inmiddels al ruim 46 jaar. De huidige eigenaar André Winters nam het bedrijf 20 jaar geleden over en is zijn focus meer gaan leggen op de aannemerij. Inmiddels hebben we ruime ervaring met het coördineren van verschillende klusprojecten en werken we met een groot netwerk van professionals. Deze professionals zijn gedreven en laten u verheugen op het eindresultaat.

Een aannemer coördineert een klusproject vanaf het begin tot het eind. We geven u graag een idee wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Wij zorgen ervoor dat de prijsopgaven verstrekt worden.
  • Wij regelen de juiste vakmensen en sturen deze aan.
  • Wij houden de planning in de gaten en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt.

Verschillende klussen

Timmer- en Aannemersbedrijf Winters is dé aannemer nabij Leiden als het gaat om projecten zoals nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. We hebben ervaring met tal van verschillende projecten. Zo verbouwen we badkamers, plaatsen we dakkapellen en bouwen we complete woningen. We kunnen het allemaal!

Leer ons beter kennen

U bent op zoek naar een goede aannemer nabij Leiden? Leer ons beter kennen! Wij denken met u mee en komen graag met een plan. Bel of mail ons. U kunt onze contactgegevens op onze website vinden!