Aannemer uit Katwijk

Aannemer KatwijkGrote klus voor de boeg? U zoekt dan vast een aannemer in Katwijk die u de zorgen en voorbereiding rondom deze klus uit handen neemt. Iemand die verstand heeft van alle zaken die komen kijken bij het bouwen en verbouwen. Maak kennis met Timmer- en Aannemersbedrijf Winters!

Over Winters

Timmer- en Aannemersbedrijf winters werd 46 jaar geleden opgericht. Sinds de laatste jaren richten wij ons steeds meer op de aannemerij en hebben hier inmiddels ruime ervaring mee. Wij werken met ervaren vakmensen en bedrijven, zoals: elektriciens, loodgieters, stukadoors, metselaars en schilders. We weten bij iedere klus de juiste mensen te vinden. Professionele mensen waarvan we weten dat ze het beste vakwerk tegen de beste prijs kunnen leveren.

Een aannemer neemt u veel taken uit handen. Zo kunt u zorgeloos uitkijken naar het eindresultaat. Wij zorgen er onder andere voor dat:

  • De prijsopgaven verstrekt worden;
  • De juiste vakmensen geregeld en aangestuurd worden;
  • Alles volgens planning verloopt.

Ons werk

Timmer- en Aannemersbedrijf Winters is dé aannemer in Katwijk als het gaat om projecten zoals nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en renovatie. We hebben ervaring met tal van verschillende projecten. Zo verbouwen we badkamers, plaatsen we dakkapellen en bouwen we complete woningen. We kunnen het allemaal!

Neem contact op

U bent op zoek naar een goede aannemer in Katwijk? Wij maken graag kennis met u om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. U kunt ons bellen of mailen. Kijk op onze contactpagina voor onze contactgegevens.